Hvad kan du forvente af klubben?

Du kan forvente en klub i rivende udvikling – Vi vokser minimum 20% hvert år, det skaber både muligheder og positive udfordringer.

Du kan forvente at blive mødt med et smil og åbne arme – Klubben drives som frivillig forening, så alle brænder for klatring og vil gerne dele erfaringer med dig.

Du kan forvente veluddannede instruktører – Klubben uddanner og videreuddanner egne instruktører løbende.

Du kan være heldig at vi har udstyr du kan låne, mens du er til intro og/eller undersøger om klatring er en sport for dig.

Du kan forvente en klub der stort set har åbent hele tiden (Du skal have K2 for at få en nøgle til klubben - se link for mere info her).

Hvad forventer vi af dig?

Med den udvikling vi har, er det vigtigt at alle er den del af fællesskabet – både når der klatres, men også mere praktiske funktioner, som fx at rydde op efter egen klatring og sætte/ligge udstyr på plads.

Når en forening bæres af frivillige kræfter, så er vi afhængige af at du byder ind med det du kunne have lyst til at bidrage med – Vi har en række udvalg, der altid kan bruge en ekstra hånd.

Med alle de ressourcer vi putter i uddannelse, så er vores instruktører klædt rigtig godt på, men…. Når det kommer til sikkerhed, så har de altid dette sidste ord, da de også står med ansvaret.

Med mere end 100 til intro-klatring om året, så er det ikke sikkert at der lige er udstyr i din størrelse og vi forventer at du køber dine egne sko, når du har meldt dig ind. Bliver du grebet af fx reb-klatring, forventer vi også at du erhverver dig din egen sele og bremse.

Vi afholder træning mange gange om ugen – nogle hold er åbne, dvs du kommer bare og klatrer, mens andre lukkede hold, med tilmelding for en halvårsperiode. Når der ikke er planlagt træning eller andre aktiviteter (se kalenderen), så kan du med egen nøgle benytte hallen døgnet rundt. Så tjek lige kalenderen INDEN du tager forbi klubben – Det kunne være at der var træningen eller undervisning.

Nyheder

Instagram

Loading